Ffv-logo-rgb150-en-smallSingles night


 

Filmfestival Gent & Avenue L heart singles!

 

Op donderdag 20 oktober is de voorstelling van Medianeras om 20u in Kinepolis 9 exclusief voorbehouden voor singles. Deze film van Gustavo Taretto is geen typische Hollywood romcom, maar is wel helemaal op maat van urban singles. De film wordt ingeleid door StuBru-presentatrice Kirsten Lemaire.

Na de film zorgen de uitbaters van het festivalcafé Bar Ingmar samen met DJ’s Gus & Sense & Black Frank voor de ideale atmosfeer om elkaar beter te leren kennen. En omdat singles het met één loontje moeten doen, kosten tickets uitzonderlijk maar € 6!

Enkel toegang op vertoon van een uitprint van je facebookprofiel waarop te lezen staat dat je single bent!

 

 

Martin en Mariana wonen in Buenos Aires, in dezelfde straat, in twee aanpalende huizen, maar toch hebben zij elkaar nog nooit ontmoet.Soms passeren ze elkaar, maar ze zijn zich nooit van elkaar bewust. Ze bezoeken dezelfde videotheek, maar worden gescheiden door een rek met films. Ze zitten vlak bij elkaar in de bioscoopzaal, maar het is te donker om elkaar te herkennen. Het is de stad die Martin en Mariana samenbrengt, maar hen ook van elkaar gescheiden houdt.

Singles Night (€6.00)

Sales stopped

October 20, 2011 20:00 - October 21, 2011 01:00 (GMT +01:00 Amsterdam)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & others)

Address


Kinepolis, Ter Platen 12, 9000 Gent

Google maps »